Η εταιρία

 

_MG_3761 @Με μακρά πορεία, που σήμερα μετράει περισσότερα από 40 έτη, η εταιρεία Ζ. ΜΑΝΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε. έχει αποδείξει την αξία της στις ειδικές και πολύπλοκες κατασκευές, καλύπτοντας με αξιοπιστία και δημιουργικότητα όλες τις ανάγκες του χώρου αυτού.

Ξεκινώντας τη δράση μας από το 1970, με ένα ευρύ φάσμα κατασκευών, πήραμε το 1985 την απόφαση να προσανατολιστούμε στον τομέα της εξειδικευμένης διασκευής ασθενοφόρων και κινητών ιατρικών μονάδων παντός τύπου, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας να μας καθιστούν πλέον ειδικούς στον τομέα αυτόν.

Σήμερα, συνδυάζοντας την άρτια κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και την ενσωμάτωση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στην λειτουργία μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα οχήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη. Δημιουργούμε ασθενοφόρα και κινητές ιατρικές μονάδες τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και ειδικά οχήματα, όπως ρυμουλκούμενα, ημιρυμουλκούμενα, καντίνες, ειδικά οχήματα εξυπηρετήσεως ατόμων με ειδικές ανάγκες, ισοθερμικούς θαλάμους για κάθε είδους οχήματα και πολλά άλλα.

Έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας, η εταιρεία μας στοχεύει στην συνεχή της εξέλιξη, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για την δημιουργία σύγχρονων οχημάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες.